Met ons bedoelen we mijn vrouw en ik ....Simone & Ray ....wij zijn samen dit avontuur gestart zo'n 10 jaar geleden alweer ...

We zijn begonnen met tattoeëren vanuit een passie welke onze hobby geworden was, eerst enkel voor ons zelf, later werd het via-via steeds uitgebreider van een vriendenkring naar uiteindelijk klanten, eerst gewoon nog voor niets, gewoon een portfolio opbouwen. Daarna vroegen we een kleine vergoeding enkel voor ons materiaal maar toen dat niet meer ging vanwege commentaar van de bestaande tattooshops hebben we onze koppen bij elkaar gestoken en zijn we officieel gegaan, onze verplichte papieren gehaald en gestart met een kleine studio in een gedeelte van onze omgebouwde garage.

Helaas zijn we over de jaren heen diverse malen verhuisd door diverse redenen en hebben daardoor behoorlijk wat klanten verloren, toch wisten we er elke keer weer wat mooi's van te maken en begonnen we weer met connectie's te leggen, tot voor kort hebben we altijd een knusse kleine studio aan huis gehad, wel zo makkelijk te combineren met ons drukke gezinsleven, (4 kinderen en een hoop dieren). 

Nu sinds juni 2017 een "echte" tattooshop in het centrum van Peer, makkelijk bereikbaar en vrij om zo binnen te stappen, 

Om u alvast wat uitleg te geven hebben we hieronder onze werkwijze neergezet.


Onze werkwijze

Wij werken met 3 stappen omdat er tussen de afspraken voldoende bedenktijd voor de klant moet zitten:

1) Een intervieuw/ 1e kennismaking.

Dit is een geheel kosteloze en vrijblijvende afspraak waarbij uw wensen, onze werkmethode en ons toestemmingsformulier wordt doorgenomen. Loop gerust even binnen, maar wilt u zeker zijn dat er tijd voor u is maak dan even een afspraak.

2) De ontwerpafspraak.

Op deze afspraak komt u het ontwerp beoordelen en krijgt u een richtprijs van de tattoo medegedeeld zodat op voorhand duidelijk is wat u kan verwachten. (Indien U zelf al een ontwerp heeft dan is deze afspraak overbodig).

3) De tattooafspraak.

Eindelijk is het zover en wordt uw kunststukje gezet. Op deze afspraak is het de bedoeling dat u fit bent en vrij van alcohol of verdovende middelen. Het gebruik van Emla zalf wordt toegestaan omdat deze op doctorsvoorschrift verstrekt wordt, maar wordt niet aangeraden.

***

U heeft bij ons een kosteloze bijwerk garantie op uw tattoo, het volstaat om binnen 4 maanden even een afspraak hiervoor te maken.

Wij zetten geen piercing, geen tattoo's op het gelaat, geen racistische tattoo"s en niet op intieme delen.

***

Online een afspraak reserveren? ... dat kan.

Gebruik hiervoor de onderstaande link, meld u eenmalig aan met uw e-mail, gsm-nummer en vindt onder het kopje "vrij" de beschikbare dagen en uren.

www.supersaas.be/schedule/TatsuTattoo/Tatsu-Tattoo_(Ray)